10 Şubat 2009 Salı

herşeyde vardır bir hayr...

7 şubata cmt günü minnoşum tam 34+1 haftalıkken dr randevumuz vardı. mutlu bi şekilde kuzumu görmeye gittik ama bambaşka şeylerle karşılaştık.dr umuzun bambaşka bi yüzünü gördük bugün..para için attığı taklalara şahit olduk..pişkinliğinden biz utandık..
dr dan çıktığımızda kafamız allak bullaktı,uzun süre kendimize gelemedik :( napıcağımızı konuştuk,o kadar üzüldüm o kadar güvenim sarsıldı ki kendimi asla emanet edemem artık bu dr a :(
ben onu Allah a havale ediyorum..tek kelime konuşmadan arkasından..Rabbim nasıl bilirse öyle yapsın...

bugün hemen eski dr uma gittim,normalde çok kalabalık olur,konuşma fırsatı bulamayabilirim diye düşünürken Rabbim yardım etti,uzun uzun konuştum..
bugün 34+3 haftalık olan minnoş ultrasonda nerdeyse 3 hafta kadar büyük çıktı gebelik haftasından..maşallah yavruma..kilosu 3.200 olmuş :)))onu görmek,güzel haberlerini duymak içimde ki tüm sıkıntıları aldı götürdü..ilk defa nst ye bağlandım..odalar dolu kalp atışını dinledim kuzumun..güp..güp..hayatımın en özel anlarından birini daha yaşadım o odada...
dr umla sezaryen gününüde konuştuk;normalden büyükte görünse ultrasonda bizim için önemli olan sat tarihi,yani gebeliğin gerçek yaşı, 39.haftaya gelmesi çok önemli çünki ciğerlerinin gelişmesi o zaman tamamlanıyor dedi..
sezaryen tarihimizi 10 mart olarak konuştuk,bir sonra ki nst için 2 hafta sonraya gün verdi..çıkışta koridorda birden eşimi gördüm beni yanlız bırakmamak için işinden izin alıp gelmiş..sarıldık birbirimize,olan biteni anlatmak için kafeteryaya oturduk,ben bi yandan nefis poaçaları yerken bi yandanda heyecanla olup biteni anlatıyordum ..

kocaman bi liste hazırladım günler önce...yapılacaklar listesi :))
şimdi yavaş yavaş yaptıkça üstünü çiziyoruz maddelerin..
daha bi sürü madde var çizilecek :)

bugünde böylece bitti..geriye heyecan ve mutluluk bırakarak..
herşeyde vardır bir hayr sözüne bi kez daha derinden inandım..

HERŞEYDE VARDIR BİR HAYIR...
Related Posts with Thumbnails
Powered By Blogger