25 Mart 2009 Çarşamba

kuzucuk :)

Kuzum bugün 40 günlük oldu :)
Veee kırk uçurmaya gidip yumurta ve ekmek mamaları topladı :)))Bu sabah elektrikler kesildi,tüm gün gelmeyeceğini öğrenince bizde katalitik sobası olan komşumuza gittik kuzu üşümesin diye..
Oğluşum yine uyanık olduğu için saatlerce emdi,yere koyduğum anda yine durmaksızın ağladı..
Sorunumuz şu;asla ama asla yere koyamıyoruz küçük paşayı..Yatırdığımız zaman yanındada dursak,elinide tutsak,konuşup şarkılarda söylesek -ki hepsini defalarca denedik- Olmuyor..
Uyanık olduğu saatlerde ya emecek yada kucağımda,daha doğrusu omuzumda duracak.. Sabahları erkenden başlıyor bizde bu durum taki yeniden uyuyuncaya kadar..
Napıcaz bilmem..
Geçen hafta cmt günü akşama kadar aralıksız ağladı gaz sancısı yüzünden..Aldığımız zinco hiç bir işe yaramadığı için nurse harveys adında bi şurup aldık.Şimdilik işe yarıyor gibi en azından biraz rahatlattı hem kuzuyu hem bizi,zeytinyağıda içiriyoruz oda iyi geliyor bi parça..
Kriz anlarında karnına termafor koyup koynuma sarıp gezdiriyorum,yada sıcak havluya sarıyorum..Kuzum gözleri sımsıkı kapalı,kucağımda sesi ağlamaktan kısılmış halde bağırırken ben çarezizliğin sınırlarında geziniyorum :(( Duadan başka bişi gelmiyor elimden :((

Gaz;nolur git artık ve bir dahada sakın gelme!!!
Zor günler bu günler..Ama geçicek inşallah..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Powered By Blogger